پیشگفتار

در دنیای کنونی رابطۀ هماهنگ و توان ایجاد آن، مهمترین راهکار جلوگیری و یا حل مشکلات می باشد. از هماهنگی بین افراد یک سازمان یا موسسه گرفته تا رابطه بین شرکای تجاری، و هر چه روابط هماهنگ تر باشند انجام امور به همان نسبت سریعتر و آسانتر می گردد.
جهت ایجاد رابطۀ هماهنگ بین افراد یک سازمان یا شرکت، نیاز به برنامه ای دقیق می باشد که در آن علاوه بر مشخص نمودن وظیفۀ هر واحد و فرد، رابطۀ کاری مناسب با دیگر بخشهای مرتبط نیز برقرار گردد.
در تمامی واحدهای تولیدی یا خدماتی ایجاد رابطۀ کاری هماهنگ بسیار مهم می باشد چرا که در صورت عدم یکسو بودن برنامه ها ی واحدهای این شرکتها امکان اختلال در کار بسیار بالا می باشد و در این بین انبار وظیفه بزرگی بر دوش دارد، زیرا علاوه بر آنکه بخش عظیمی از داراییهای ثابت و جاری شرکت در قالب اموال و اجناس به نحوی با سیستم انبار مرتبط است، صدور به هنگام درخواست خرید، نگهداری صحیح، اطلاع از تعداد و اقلام موجودی و استفادۀ درست از هر کالایی می تواند در جهت برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت هر مجموعه ای، تاثیر به سزائی داشته باشد. بنابراین داشتن برنامه ای سیستماتیک و مدون براساس روشهای علمی و دقیق نه تنها از بروز مشکلات بسیاری جلوگیری می نماید بلکه می تواند در جهت نیل به اهداف مدیریت، مصرف کالا و جلوگیری از هزینه های اضافه در تصمیم گیری های کلان کمک نماید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *